Temat zawiera 0 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Sławomir 1 miesiąc, 3 tygodnie temu.
-
Temat
-
Jestem doświadczonym pracownikiem z praktyką głównie na stanowiskach produkcyjnych, magazynowych i w działach handlowych przedsiębiorstw produkcyjnych oraz w laboratorium fizykochemicznym oraz kontroli jakości.
Ukończyłem studia wyższe z uzyskanym tytułem inżyniera na Politechnice Radomskiej na Wydziale Materiałoznawstwa i Technologii Obuwia na kierunku inżynieria chemiczna o specjalności technologia i organizacja produkcji. Legitymuję się również tytułem magistra ekonomii w specjalności zarządzanie przedsiębiorstwem.Posiadam przeszkolenie w zakresie systemów zarządzania jakością wg norm ISO 9001, posiadam umiejętność obsługi komputera pakietu MS Office oraz programów sterujących procesem produkcyjnym, prawo jazdy kategorii B, uprawnienia na wózki widłowe WJO II oraz książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych, jak również znajomość języka niemieckiego i angielskiego w stopniu podstawowym oraz języka rosyjskiego w stopniu dobrym oraz spore doświadczenie w kierowaniu zespołami ludzkimi.
Pracowałem w charakterze brygadzisty produkcji; technologa w dziale przygotowania produkcji; kierownika działu kontroli jakości oraz na stanowisku pełnomocnika ds. Systemu Jakości i specjalisty ds. marketingu.
Posiadam również doświadczenie w pracy w szczególnie niebezpiecznych warunkach.Kontakt: +48 668 792 662